Beşiktaş’ta Mason Greeenwood Transferini Bitirmek İstese De Söz Şenol Güneşte

Posted by

Süper lig devlerinden siyah beyazlı takım Beşiktaş’ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Son olarak İngiliz devi Manchester United kariyeri sona eren 21 yaşındaki yıldız futbolcu Mason Greenwood’un menajerleri futbolcunun çok uygun şartlarda siyah beyazlılara transfer olabileceğini iletti. Bu transferde son söz ise siyah beyazlı ekibin tecrübeli teknik patronu Şenol Güneş te olacak.

Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş yönetimindeki siyah beyazlı takım Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gelecek sezon Süper Ligde şampiyon olmayı hedefleyen siyah beyazlı takım Beşiktaş, transfer çalışmaları doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ederken bir yandan da ayrılacak isimler üzerinde yoğunlaştılar.

Süper lig de yeni sezonu da Fatih Karagümrük deplasmanın da açan siyah beyazlı ekip Beşiktaş iyi bir giriş yaptılar. Kara kartal konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanın da tek gol ile Gedson Fernandes ‘İn ayağından gelen gol ile sahadan 1 – 0 galip ayrılmayı başardılar.

Süper lige de iyi başlayan siyah beyazlı takım Beşiktaş artık bir an önce kadrosunu oluşturup yollarına devam etmek istiyorlar.

Sezonun ikinci haftasında ise kendi sahasında Pendikspor karşısında sürpriz 2 puan kaybeden kara kartal da kadrosundaki bazı isimlere de transfer teklifleri gelmeye devam ediyor.

Siyah beyazlı takım Beşiktaş ın gündeminde İngiliz devi Manchester United kariyeri sona eren 21 yaşındaki yıldız futbolcu Mason Greenwood var.

Menajeri tarafından siyah beyazlı takıma önerilen 21 yaşındaki yıldız futbolcu Mason Greenwood kara kartala çok yakın diye biliriz.

MASON GREENWOOD KARİYERİNE KIRMIZILARDA DEVAM ETMEK İSTEMİYOR

İngiliz devi Manchester United kariyeri sona eren 21 yaşındaki yıldız futbolcu Mason Greenwood’un menajerleri tarafınsan siyah beyazlı ekip Beşiktaş ‘a önerildi.

Transfer döneminin başladığı dönemde adı siyah beyazlılarla anılan 21 yasındaki yıldız futbolcu Mason Greenwood konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

İngiliz ekibi olan Manchester United’ın kariyerine Old Trafford’da devam etmeyeceğini açıklamasından sonra 21 yaşındaki kanat oyuncusuyla ilgili haberler katlanarak artmaya devam ediyor.

Siyah beyazlı ekip Beşiktaş’ın ilgilendiği İngiliz futbolcunun menajerleri çok uygun şartlarda gelebileceğini yönetime tekrar iletti. Siyah beyazlıların teknik patron Şenol Güneş‘in onay vermesi durumunda oyuncuyla masaya oturabileceği kaydedildi. Daha önce Daily Mail’de de Beşiktaş’ın 1.81 boyundaki futbolcuyla ciddi şekilde ilgilendiğini yazmış olsa da kara kartal da son söz tecrübeli teknik adam Şenol Güneş te olacak.

MASON GREENWOOD KARİYERİ NASIL?

21 yasında ki gen oyuncu Mason Greenwood A Takım seviyesinde Manchester United formasını 129 maçta terletti.

35 gol atıp 12 asist yaparak 47 gole etki etki eden 32 yasındaki genç oyuncunun Adı şiddet ve tecavüz suçları ile anıldı. Mason Greenwood Ada’da istenmeyen adam durumunda olurken kariyerine de başka bir takım da devam etmek istiyor.