Demir Grup Sivasspor Sahasında Berabere Kaldı

Posted by

Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında Demir Grup Sivasspor, 29 Ağustos Pazar günü kendi sahasında Göztepe’yi konuk etti. İki takım arasındaki bu mücadele karşılıklı atılan goller ile 2 – 2 berabere kaldı. Ev sahibi Demir Grup Sivasspor’un gollerini Dimitrios Goutas atarken; Göztepe’nin gollerini Halil Akbunar ve Beykan Şimşek attı.

Demir Grup Sivasspor ve Göztepe Maçının Detayları

Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda Demir Grup Sivasspor ile Göztepe kozlarını paylaştı. İki takım arasındaki bu mücadelede ev sahibi Demir Grup Sivasspor, rakibi Göztepe karşısında Muammer Zülfikar Yıldırım, Uğur Çiftçi, Dimitrios Goutas, Samba Camara, Ahmet Oğuz, Max Alain Gradel, Olarenwaju Ayoba Kayode, Azubuike Godson Okechukwu, Hakan Arslan, Fayçal Fajr ve Leke Samson James 11’i ile maça başladı.

Öte yandan konuk takım Göztepe ise rakibi Demir Grup Sivasspor karşısında İrfan Can Eğribayat, Kerim Alıcı, Kahraman Demirtaş, Berkan Emir, Murat Paluli, Obinna Nwobodo, Halil Akbunar, Soner Aydoğdu, Makana Rudi Baku, Pepe Cherif Ndiaye ve Adis Jahovic 11’i ile sahaya çıktı. Maçın 11. Dakikasında ev sahibi Demir Grup Sivasspor, Fayçal Fajr’ın asistinde Dimitrios Goutas’ın attığı gol ile karşılaşmada skoru 1 – 0 yaptı.

Mücadelenin ilk yarısı 1 – 0 sona erdi. Maçın 51. Dakikasında konuk takım Göztepe, Halil Akbunar’ın attığı gol ile karşılaşmada durumu 1 – 1 yaptı. Maçın 66. Dakikasında ev sahibi Demir Grup Sivasspor, bir kez daha Dimitrios Goutas’ın attığı gol ile karşılaşmada 2 – 1’lik skor ile öne geçti. Maçn 70. Dakikasında ev sahibi Demir Grup Sivasspor’da Ayoba Kayode, maçın hakemi tarafından direkt kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Maçın 84. Dakikasında konuk takım Göztepe, Murat Paluli’nin asistinde Beykan Şimşek’in attığı gol ile karşılaşmada skoru 2 – 2 yaptı. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Demir Grup Sivasspor, kendi evinde konuk ettiği Göztepe ile 2 – 2 berabere kaldı.

Takımların Puan Durumu

Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında Demir Grup Sivasspor, kendi sahasında konuk ettiği Göztepe ile 2 – 2 berabere kaldı. Bu sonuç ile birlikte karşılaşmadan beraberlik ile ayrılan Demir Grup Sivasspor ve Göztepe, Süper Lig’in üçüncü haftasını 1’er puan ile kapattı.