SİVASSPOR 25 PUANI HEDEFLİYOR

Posted by

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftası geldi çattı. Demir Grup Sivasspor takımı 22 puanla 10. sırada yer alıyor. Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında ise takımımız Demir Grup Sivasspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında da başka bir İstanbul takımı olan Galatasaray ile karşı karşıya gelen Demir Grup Sivasspor takımı rakibini kendi evinde 1-0 yenerek 3 puanı kendi hanesine yazdırdı.

Kasımpaşa ve Demir Grup Sivasspor maçı 18 Aralık Cumartesi günü saat 13.30’da oynanacak. Konuk takım Demir Grup Sivasspor bu maçı kazanarak 22 olan puanını 25’e yükseltmek istiyor. Maç Kasımpaşa’nın ev sahipliğinde Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

SİVASSPOR 25 PUANI HEDEFLİYOR

SİVASSPOR GERİYE DÜŞMEK İSTEMİYOR

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Demir Grup Sivasspor takımı 22 puanla hafaya giriş yaptı. Bu hafta oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanarak 25 puan olmak isteyen Demir Grup Sivasspor takımı rakibini onun evinde yenmek istiyor.

Konuk takım olarak sahaya çıkacak olan Demir Grup Sivasspor geçen hafta kendi evinde Galatasaray 1-0’lık skor ile yenmiş ve 3 puanı almıştı. Bu haftada rakibini yenmeyi hedefleyen Demir Grup Sivasspor galibiyet serisine başlamak zorunda.

Orta sıralarda yer alan Demir Grup Sivasspor takımı başarılı günlerine geri dönmek için çok çabalıyor. Başarılı olmak için teknik direktör Rıza Çalımbay ile beraber antrenmanlara ağırlık veren Demir Grup Sivasspor takımı İstanbul’a geçti.

Kalan hazırlıklarını orada yapacak olan Demir Grup Sivasspor 18 Aralık Cumartesi günü saat 13.30’da sahaya çıkıp 3 puan için ter dökecek. Rakibi, Kasımpaşa 11 puanla 20. yani son sırada yer alıyor. Rakibini küçümsemeden maçı kazanmak isteyen Demir Grup Sivasspor 3 puanı elinde tutmak için son dakikalara kadar ter dökecek.

Konuk takım olarak oyuncuları ile beraber uzun antrenmanlar yapan Rıza Çalımbay öğrencileri ile beraber bu maçı kazanıp evine ve taraftarlarına galibiyetle dönmek istiyor. Artık ilk yarının bitmesine son haftalar kaldı o yüzden her takım en iyi haliyle lige ara vermek istiyor.

Demir Grup Sivasspor takımı da bu takımlardan birisi. 22 puan ve 10. sırada olan Demir Grup Sivasspor takımı daha da yükselmek ve daha da iyi olmak için lig arasına kadar oynayacağı son maçların hepsini kazanma peşinde.

SİVASSPOR 25 PUANI HEDEFLİYOR

SİVASSPOR’UN MAÇ DETAYLARI

Kasımpaşa ve Demir Grup Sivasspor maçı 18 Aralık Cumartesi günü saat 13.30’da oynanacak. Kasımpaşa’nın ev sahipliğinde Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak olan maç için Demir Grup Sivasspor takımı tüm hazırlıklarını tamamlıyor.

Maçı canlı olarak kendi saatinde beIN Sports ekranlarından izleyebilirsiniz. Demir Grup Sivasspor takım Kasımpaşa’yı yenip 25 puanla evine dönerek eski başarılı günlerine dönmenin peşinde. Başarılar Demir Grup Sivasspor!