SİVASSPOR AVRUPA HAYALİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Posted by

Süper toto süper Lig’de yenilmezlik serisini de kendi kulüp tarihinde bir rekor kıran Sivasspor takımı bu rekorunu devam ettirmek ve süper toto süper Lig’in sonuna kadar yenilmek istemiyor.

İkinci haftasında kendi evinde, kendi sahasında Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor takımı üç puan için sahada ter dökecek. Son olarak geçen hafta Gaziantep karşısında aldığı üç puanla beşinci sıraya yükselen Sivasspor takımı dördüncü sıra için şansını zorlamak istiyor.

SİVASSPOR’DA HEDEF 17. YENİLMEZLİK MAÇI

Rıza Çalımbay ve öğrencileri 16 maçtır yenilmiyorlar. Kendi kulüp tarihlerinde bir rekora imza atan Sivasspor takımı bu rekoru her hafta daha da arttırıyorlar. Ekiplerine korku salan Sivasspor takımı geriden gelerek beşinci sıraya kadar yükseldiler. 58 puanla beşinci sırada yer alan Sivasspor’un yeni hedefi dördüncü sıradaki Trabzonspor’un yeri.

Avrupa kupaları için hayalini sürdürmek ve bunu başarmak isteyen Sivas portakal Başakşehir karşısında kesin bir galibiyet arayacak. Maç bu akşam, 8 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:30’da Sivasspor evsahipliğinde oynanacak. Süper toto süper ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlik ile sona ermişti.

Kırmızı beyazlı Sivasspor’un hedefi galibiyetle sahadan ayrılmak. Sivasspor’da önemli ve kritik maçta eksik oyuncular var. Rybalka ile Yatabare Sivasspor’da, ev sahibi takımda sakatlıkları devam ettiği için maça çıkamayacak iki isim.

Süper toto Süper Lig’in 40. haftasında kendi evinde Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor takımı son üç maçına çıkacak. Başakşehir’in ardından deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor takımı son olarak da kendi evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Son üç maçı kaybetmeden sahadan ayrılmaz. Maça çıkarmak isteyen Sivasspor takımı rakiplerine korku salmak ve sıralamasını yükseltme peşinde.

Rakibi Başakşehir ise 43 puanla 14. sırada yer alıyor. Sivasspor rakibine izin vermeden maçı rahat bir şekilde kazanmak istiyor.

MAÇIN MUHTEMEL İLK 11’LERİ

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Caner, Camara, Uğur, Claudemir, Fajr, Hakan, Erdoğan, Max Gradel, Kayode

Medipol Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Epureanu, Tolga, Mahmut, Berkay, Visca, Aleksic, Chadli

MAÇ NEREDE VE SAAT KAÇTA

Süper toto Süper Lig haftasında Sivasspor kendi evinde akşam, 8 Mart Cumartesi akşamı yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık olacak. Maçı canlı olarak beIN Sports Max kanalından izleyebilirsiniz.