Sivasspor Koronavirüs

Sivasspor Koronavirüs Nedeniyle Oyuncularına Yurt Dışı Yasağı Getirdi

Posted by

Son olarak ligde Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Sivasspor koronavirüs nedeniyle futbolcularına zorunlu olmadığı sürece yurt dışı yasağı getirdi. Sivasspor teknik heyeti koronavirüs gibi tüm dünyayı tehdit eden bir unsura karşı ülkece çok iyi direndiklerini ancak ülkemizde bir kişide de olsa bu emarenin bulunmasından dolayı tüm önlemleri aldıklarını belirtti. Futbolcularımızın zorunlu bir durum olmadıkları sürece yurt dışına çıkmak istemediğimiz için yurt dışı yasağı getirdiklerini açıklayan Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay panik olmamaları gerektiğini söyledi.

Rıza Çalımbay: Antalyaspor Şu An Çok Formda

Deplasmanda ligin formda ekipleri Antalyaspor ile karşılaşacaklarını söyleyen Sivasspor şampiyonluk mücadelesi verdiklerini ve yarıştan kopmamak için bu maçı kazanmaları gerektiğini söyledi. Antalyaspor’un uzun zamandır yenilmediğini ve kupada yarı final mücadelesi verdiğini hatırlatan başarılı teknik adam üç puanı almak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Aaron Appindangoye: Şampiyonluk İstiyoruz

Şampiyonluk için şansları olduğunu söyleyen Appindangoye her maçın çok önemli olduğunu söyledi. Sivasspor koronavirüs nedeniyle yurt dışı yasağı koysa da bunu kendilerinin sağlığı için olduğunu söyleyen Aaron Appindangoye panik olmadıklarını ve her türlü önlemi bireysel ve takım olarak aldıklarını sözlerine ekledi.