Sivasspor futbol

Yasin Öztekin’e Transfer Teklifleri Var

Posted by

Sivasspor futbol takımının yetenekli futbolcusu Yasin Öztekin’e hem Beşiktaş’tan hem de Fenerbahçe’den teklif aldı. Sosyal medya hesabındaki canlı yayına katılan Yasin Öztekin kendisiyle alakalı olarak sorulan sorulara yanıt verdi. Galatasaray futbol takımındayken şampiyonluk da yaşayan Öztekin, kendisine hem Fenerbahçe’den hem de Beşiktaş’tan transfer teklifi geldiğini açıkladı.

Kırmızı beyazlı takımın yetenekli futbolcusu Yasin Öztekin; kendine dair merak edilenlere yanıtlar verdi. Evde olduğu sırada antrenmanlarını sektirmeden yaptığını ifade eden yetenekli futbolcu; evde kalmanın sahada çalışmaktan farklı olduğunu da sözlerine ekledi. Yeşil sahaları özlediğini açıklayan Öztekin; Sivasspor’da deneyimini etkili bir şekilde kullandığını sözlerine ekledi.

Sivasspor Çok İyi Geldi

Takımının şimdiye kadar çok iyi devam ettiğini sözlerine ekleyen yetenekli futbolcu; kendi tecrübelerini Sivasspor’a aktarmayı istediğini de sözlerine ekledi. Sezon sonlandığında en iyi olanın kupayı kaldırmasını dileyen Yasin Öztekin; Galatasaray’da bulunduğun döneme dair de bilgiler verdi. Fatih hocayı sevdiğini ifade eden Öztekin; bazen istediklerin olmuyor diyerek; Galatasaray’dan ayrıldığını da sözlerine ekledi.

Arada sırada da olsa hala Fatih Terim ile konuştuklarını ifade eden Öztekin; Fatih Terim’in kendisinde apayrı bir yeri olduğunu da sözlerine ekledi. Kendisine Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan transfer teklifinin geldiğini açıklayan yetenekli futbolcu; futbolu özlediğini de sözlerine ekledi.