Sivassporun yeni transferi

Sivassporun Yeni Transferi Malle

Posted by

Süper Ligde geçtiğimiz sezon itibariyle etkili bir performans sergileyen Sivasspor, yeni bir transfere imza attı. Sivassporun yeni transferi Malle hızlı oyunuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz sezon itibariyle Balıkesirspor takımın formasını giyen Malle, İtalya Serie A ekibi olan Udinese’den kiralık olarak Balıkesirspor’a geldi.

TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor takımının oyuncusu olan Malle, etkili performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Malili oyuncunun hızıyla da ön plana çıktığı ifade ediliyor. Henüz 22 yaşındaki Malle kanatların etkili oyuncusu olarak karşımıza çıkıyor. Onun bu özelliği daha önce farklı takımların da ilgisini çekmişti.

İşte Sivassporun Yeni Transferi

Sivasspor futbol takımının yeni transferi olan Aly Malle etkili bir kanat oyuncusu olarak tanımlanıyor. Sivasspor yolunda olan Aly Malle, daha önce Trabzonspor takımının gündeminde olan bir futbolcuydu.

Bir özel TV kanalının haberine göre Sivasspor Aly Malle ile anlaşmak üzere. Hatta Yiğidolaron Aly Malle ile 3 yıllığına anlaştığı da ifade ediliyor. Aly Malle geçtiğimiz sezon itibariyle Balıkesirspor futbol takımında toplam 27 maçta forma giyme şansı bulmuştu.

Güncel Yazılar